CrossFit Moholt er et CrossFit senter på Moholt i Trondheim. Her finner du en komplett CrossFit boks med utstyr fra ATA-Treningsutstyr, i store og luftige lokaler på 400 kvm!

CrossFit er en treningsform som passer for alle! All trening kan tilpasses slik at treningen passer for hver enkelt, uavhengig av fysisk form og forutsetning. Det er et treningsprogram som er lagt opp etter bestemte prinsipper, filosofier og metoder. CrossFit kan defineres som konstant varierte, funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet, og målet er å gjøre kroppen så allsidig som mulig. Vi jobber med bevegelser fra styrketrening med vekter, gymnastikk og kondisjon, og det vil alltid være både styrke og kondisjon i hver treningsøkt.

CrossFit Moholt er åpent fra 05:00 – 24:00 hver dag

I CrossFit jobber vi med styrke, kondisjon og mobilitet gjennom funksjonelle bevegelser. Mange av disse er direkte overførbare til hverdagslige bevegelser, og tanken er at man aldri er bedre enn sitt svakeste ledd. Et treningsprogram i CrossFit vil derfor alltid være designet for å forbedre kroppens styrke, kondisjon og mobilitet.

Samhold og treningsglede er viktige verdier på CrossFit Moholt. Vi har skapt et  åpent og inkluderende miljø, hvor det er rom for alle uansett fysisk form og treningserfaring. Blir du medlem på CrossFit Moholt kan vi garantere deg et godt treningsmiljø, mestringsfølelse og en variert treningshverdag.