Aktuelt

Prøv CrossFit Moholt! Gratis prøvetimer for alle!

Introhelg. Enkel og grei WOD som passer for absolutt alle: Lørdag 17. okt kl 13.00: Basic WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Søndag 17. okt kl 17.00: Basic WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) En helg med streaming av CrossFit Games og økter inspirert av Games-events:  Lørdag 24. okt kl 13.00: Games WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Søndag 25. okt kl 17.00: Games WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Halloween: Lørdag 31.okt kl 13.00: Halloween WOD (forbeholdt medlemmer) Søndag 01.nov kl 17.00 Halloween WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Påmelding ikke-medlemmer: tommy@crossfitmoholt.no Påmelding behandles mellom… Les mer »Prøv CrossFit Moholt! Gratis prøvetimer for alle!

Åpent hus 14. – 16. september!

Kom innom å ta en titt, eller hiv deg med på en treningsøkt i vår splitter nye CrossFit box på Moholt! Vi har åpne dører for alle mellom klokka 15:30 og 21:00. For å komme innom å se eller ta en økt med egentrening trenger du ikke gjøre noe, bare stikk innom. Ønsker du være med på en av gruppetimene må du sende en mail til tommy@crossfitmoholt.no for påmelding, her kan det det være lurt å være tidlig ute. =)… Les mer »Åpent hus 14. – 16. september!

Bilder fra åpningshelga

Åpningshelga er historie, og for en fest det ble! Takk til alle som kom innom og ble med på foredragene til Soroush Jozani, og deltok på timene med KickOff WOD gjennom helga! Vi gleder oss til fortsettelsen, vi snakkes!

Covid-19 Smittevern

Crossfit Moholt har innført grundige renholdsrutiner og gode smitteverntiltak for at du skal være trygg på trening, men det er viktig at du som medlem også bidrar. Dette innebærer først og fremst å opprettholde gode smitteverntiltak Vaske hendene regelmessig Alltid bruke håndkle på trening. Rengjøre alt utstyr du benytter på trening. Det er satt opp hygienestasjoner rundt omkring på sentrene, slik at du har tilgang til å vaske hender og/eller desinfisere hendene ofte og grundig. Det er også viktig at… Les mer »Covid-19 Smittevern

Åpent hus 21. -23. aug!

Vi inviterer til åpen helg 21. – 23. august! Gratis for alle! Fredag 16:00 – 20:00 Lørdag 10:00 – 17:00 Søndag 10:00 – 17:00 Fredag:17:00 Foredrag med Soroush Jozani – hva er CrossFit?18:15 KickOff WOD Lørdag:10:30 Foredrag med Soroush Jozani- hva er CrossFit?12:00 KickOff WOD14:00 KickOff WOD Søndag:12:00 KickOff WOD14:00 KickOff WOD Ønsker du å delta? Book plass på timene via timeplanen. Er du ikke medlem kan du registrer deg her for å få tilgang til booking. KickOff WOD «WOD står for Workout og the… Les mer »Åpent hus 21. -23. aug!

Status, to uker før åpning

Da har vi fått levert mesteparten av utstyret fra ATA treningsutstyr. Vegger og tak er malt og ting er i rute til åpning. Alle coachene gleder seg. Og vi håper dere også gjør det. Sees snart!

Rapport fra byggeplassen

CrossFit Moholt er i rute! CrossFit Moholt ligger plassert midt i hjerte av Voll Studentby. Lokalene på ca 500 km2 har tidligere vært Golfkafeen som ble etablert i 2011. Vi startet prosessen med å rive ned alle vegger, slik at bare skallet sto igjen, og nå vi har startet oppbyggingen av det som skal bli Trondheims nye CrossFit senter. Lokalene er lyse og luftige, og vi når vi nå skal inn med treningsutstyr, har vi valgt ATA som leverandør. Produktene… Les mer »Rapport fra byggeplassen