Aktuelt

NisseWOD

CrossFit Moholt arrangerer “NisseWOD” lørdag 18. desember. Denne dagen lager vi vår egen partnerWOD med et “julete” tema:) Booking foregår som vanlig i app eller her på nettsiden. Samme tidspunkt som ordinær lørdagsWOD. I tillegg blir det underholdning, snacks og kaffe etter øktene. Ta på nisselua og bli med på vår lille julefest! NisseWOD er kun for medlemmer på CrossFit Moholt.

Åpen dag 14. nov.

Velkommen til åpen dag på CrossFit Moholt! Søndag 14. november holder vi åpen dag for alle som vil besøke oss mellom 10.00-15.00. Kom innom for en prat, en egentreningsøkt eller bli med på gruppetime kl 11.00 eller kl 13.00. For påmelding (ikke medlemmer) send mail til tommy@crossfitmoholt.no med følgende info:Fullt navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og e-post.

Kriger workshop med Kristin Holte

24. april 2022 (NB: ny tid) Bli med på Workshop med Kristin Holte! Denne rå dama er hele 8 x CrossFit Games utøver, Second Fittest Woman on Earth 2019, og Norgesmester Functional Fitness 2021  I denne 6 timers workshoppen får du: Foredrag om «The Rocky Road to the Top» Mental Trening i praksis Gymnastikk: Teknikk og Økt Team WOD 6 timer inkludert lunsjpause (ha med egen mat) Påmelding via 3t.no

CrossFit Kids 8-12 år

CrossFit Kids er et spesiallaget opplegg for barn og unge, for å utvikle livslang treningsglede og fremheve en sunn livsstil. Dette gjør vi ved å la ungene utfordre seg i varierte og spennende treningsøkter. Treningene tilpasses alle nivå, og konstant variasjon gjør at ungene holder seg motiverte til å lære seg nye ting. Vi benytter oss av store funksjonelle bevegelser som f.eks: dytte, dra, løpe, kaste, klatre, løfte og hoppe for å nevne noen. Alle bevegelsene vil bli lært av… Les mer »CrossFit Kids 8-12 år

Utendørs trening 1-10 juni

Mandag 31. mai vedtok Trondheim kommune å innføre strengere smitteverntiltak i Trondheim. Tiltakene gjelder fra 1. juni til og med 10. juni. Dette medfører blant annet at gruppetimene flyttes ut i perioden. Gruppetimer flyttes utendørsDe fleste gruppetimer flyttes utendørs. Du booker deg på timer som du pleier. Se oversikt over gruppetimer på CrossFit Moholt her. Innendørs gruppetreningInnendørs gruppetrening og egentrening vil ikke være tilgjengelig i perioden. Vi beklager eventuell ulempe dette måtte medføre. NB: Treningene er kun tilgjengelige om du er bosatt… Les mer »Utendørs trening 1-10 juni

Foredrag – Hva er CrossFit?

De fleste av oss har hørt om CrossFit, og mange av oss har nok allerede dannet oss en mening om hva det er, hvem det passer for, og hvem som trener CrossFit. Men vet vi egentlig hva det er, eller har vi tatt en beslutning basert på bilder fra Instagram og andre sosiale medier? I forbindelse med Mai-kampanjen setter vi opp et 4 timers kurs med Lars Martin Guttormsen fra Crossfit Moholt, og tema er «Hva er CrossFit? Vi ønsker… Les mer »Foredrag – Hva er CrossFit?

Midlertidig stenging

Kjære medlem! I dag vedtok Trondheim kommune at alle treningssentre skal holdes midlertidig stengt, som et tiltak for å begrense mobiliteten i samfunnet. Dette medfører av vi dessverre stenger Crossfit Moholt fra og med 11. februar til og med 17. februar 2021. Crossfit Moholt har et strengt smittevern som har fungert godt, og det er ikke påvist noen tilfeller av det muterte viruset på Crossfit Moholt. Kommunen er svært fornøyde med smittevernet, men ettersom situasjonen rundt det muterte viruset er… Les mer »Midlertidig stenging

Prøv CrossFit Moholt! Gratis prøvetimer for alle!

Introhelg. Enkel og grei WOD som passer for absolutt alle: Lørdag 17. okt kl 13.00: Basic WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Søndag 17. okt kl 17.00: Basic WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) En helg med streaming av CrossFit Games og økter inspirert av Games-events:  Lørdag 24. okt kl 13.00: Games WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Søndag 25. okt kl 17.00: Games WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Halloween: Lørdag 31.okt kl 13.00: Halloween WOD (forbeholdt medlemmer) Søndag 01.nov kl 17.00 Halloween WOD (forbeholdt ikke-medlemmer) Påmelding ikke-medlemmer: tommy@crossfitmoholt.no Påmelding behandles mellom… Les mer »Prøv CrossFit Moholt! Gratis prøvetimer for alle!

Åpent hus 14. – 16. september!

Kom innom å ta en titt, eller hiv deg med på en treningsøkt i vår splitter nye CrossFit box på Moholt! Vi har åpne dører for alle mellom klokka 15:30 og 21:00. For å komme innom å se eller ta en økt med egentrening trenger du ikke gjøre noe, bare stikk innom. Ønsker du være med på en av gruppetimene må du sende en mail til tommy@crossfitmoholt.no for påmelding, her kan det det være lurt å være tidlig ute. =)… Les mer »Åpent hus 14. – 16. september!

Bilder fra åpningshelga

Åpningshelga er historie, og for en fest det ble! Takk til alle som kom innom og ble med på foredragene til Soroush Jozani, og deltok på timene med KickOff WOD gjennom helga! Vi gleder oss til fortsettelsen, vi snakkes!