Timebeskrivelser

WOD

Dette er hovedprogrammeringen gjennom hele året. Drar du på disse timene vil du få et hensiktsmessig treningsprogram der du vil få trent allsidig og godt. Det vil være elementer og øvelser innenfor både styrke, kondisjon og gymnastikk. Hver for seg, eller sammensatte økter med alle elementene. Som regel vil det bygges opp med en generell og spesifikk oppvarming, før man går videre med hoveddelen. Disse timene er for alle, og alt kan skaleres opp eller ned ved hjelp av progresjoner og regresjoner. 


Weightlifting

Booker du deg på denne timen kan du forvente en ren vektløfterøkt. Da vil fokuset være stort på oppvarming og teknikk. I tillegg vil det være mye styrke og støtteøvelser som er viktig for en vektløfter.


Gymnastics

Her vil du møte rene turn/gymnastikkøvelser. Etter oppvarming og teknikk vil det gjennomføres en økt med rene kroppsvektøvelser. Da vil vi benytte riggen i stor grad, men også annet utsyr. Øvelser i denne økten kan være pullups, pushups, situps eller burpees for å nevne noen.


Endurance

Dette blir en ren kondisjonsøkt. Innledes med oppvarming og teknikk, før man kjører intervaller eller andre opplegg på Assault Airbike, Concept 2 romasking, SkiErg og BikeErg, samt løping når vær og føre tillater det. Hoppetau kan også dukke opp på disse timene.


Mixed modal

På disse timene vil det alltid være en blanding av alle 3 elementene. Styrke/vektløfting, gymnastikk og kondisjon. Hvilket element som dominerer vil variere fra gang til gang. Her vil absolutt alt av utstyr vi har kunne benyttes på et eller annet tidspunkt.