CROSSFIT KIDS – KURSOPPSTART

CrossFit Kids er et spesiallaget opplegg for barn og unge, for å utvikle livslang treningsglede og fremheve en sunn livsstil. Dette gjør vi ved å la ungene utfordre seg i varierte og spennende treningsøkter. Treningene tilpasses alle nivå, og konstant variasjon gjør at ungene holder seg motiverte til å lære seg nye ting.

Vi benytter oss av store funksjonelle bevegelser som f.eks: dytte, dra, løpe, kaste, klatre, løfte og hoppe for å nevne noen. Alle bevegelsene vil bli lært av en godkjent CrossFit sertifisert trener, og vil bli gjort på en trygg og lett forståelig måte.

CrossFit Kids er trening tilrettelagt for barn, med tilpassede øvelser og aktiviteter.

Nå kan du melde deg på vårens kurs!

  • CrossFit Moholt
  • Oppstart: lørdag 7. oktober
  • Klokkeslett: 12:45-13:30
  • Varighet: 7 uker
    Ingen trening lørdag 12. oktober grunnet høstferie (uke 41)
  • Ordinær pris: kr. 1395,-
  • Barn av medlemmer: kr 995,-
  • Siste økt er lørdag 19. oktober

For mer info, ta kontakt med crossfit.moholt@3t.no