Midlertidig stenging

Kjære medlem!

I dag vedtok Trondheim kommune at alle treningssentre skal holdes midlertidig stengt, som et tiltak for å begrense mobiliteten i samfunnet. Dette medfører av vi dessverre stenger Crossfit Moholt fra og med 11. februar til og med 17. februar 2021.

Crossfit Moholt har et strengt smittevern som har fungert godt, og det er ikke påvist noen tilfeller av det muterte viruset på Crossfit Moholt. Kommunen er svært fornøyde med smittevernet, men ettersom situasjonen rundt det muterte viruset er noe uklar, ble det besluttet å stenge i en kort periode.
  
Du betaler ingenting for perioden vi har stengt
Medlemsavgiften trekkes som normalt i nettbanken din 20. februar.  Dette fordi trekket allerede ble sendt fra oss før denne situasjonen oppstod. Du slipper selvfølgelig å betale for dagene vi har stengt, og vil få kompensasjon i form av gratis trening i tilsvarende periode når vi åpner igjen. 

Vi ber om forståelse for at det nå er stor pågang på kundeservice,
og at det vil ta litt lengre tid å få svar på henvendelser. 

Les mer om smittevernet på Crossfit Moholt her