Utendørs trening 1-10 juni

Mandag 31. mai vedtok Trondheim kommune å innføre strengere smitteverntiltak i Trondheim. Tiltakene gjelder fra 1. juni til og med 10. juni. Dette medfører blant annet at gruppetimene flyttes ut i perioden.

Gruppetimer flyttes utendørs
De fleste gruppetimer flyttes utendørs. Du booker deg på timer som du pleier. Se oversikt over gruppetimer på CrossFit Moholt her.

Innendørs gruppetrening
Innendørs gruppetrening og egentrening vil ikke være tilgjengelig i perioden. Vi beklager eventuell ulempe dette måtte medføre.

NB: Treningene er kun tilgjengelige om du er bosatt i Trondheim Kommune.

Forhåndsbookede timer
Dersom du har booket deg time på gruppetrening eller i treningssalen, trenger du ikke å foreta deg noe. Du vil ikke motta No-show gebyr for timer som ikke er booket av så lenge vi ikke kan tilby innendørs gruppetrening.

CossFit Moholt har et strengt smittevern som har fungert svært godt. Kommunen er fornøyd med smittevernet på vårt. og vi takker våre medlemmer som har gjort en god jobb for å opprettholde et effektivt smittevern på Crossfit Moholt. 
Les mer om smittevernet vårt her.